Promoții încheiate

Castiga momente de relaxare cu Sissi

Campania va fi lansata la data de 20.04.2022  (ora 00:01a.m) si se va desfasura pana in data de 31.05.2022  (ora23:59 p.m) inclusiv.

Pentru a participa la Campanie, persoana care achizitioneaza, pe Durata Campaniei, din Magazinele Participante Produsele Participante, vrac sau ambalate, in valoare de minim 25  LEI, TVA inclus (aceasta valoare minima trebuie sa fie inclusa pe acelasi bon fiscal), va trimite, pe Durata Campaniei,  un SMS la numarul 3793 (numar valabil in retelele Vodafone, T-Mobile, Orange, cost 0,05 euro fara TVA), precizand: numarul bonului fiscal, nume si prenume si textul „SISSI”. Un bon fiscal participa o singura data la extragere si confera o singura sansa de castig, indiferent de numarul de Produse Participante inscrise pe bonul fiscal.

Regulament Vezi câştigătorii

Apreciaza tot ceea ce te face unica

Apreciaza tot ceea ce te face unica.

  1. Cumpără produse Sissi în valoare de minimum 35 lei pe același bon fiscal.
  2. Încarcă poza cu bonul fiscal și înscrie codul unic de pe ambalajul produsului Ediție Limitată.
  3. Alege premiul pentru care vrei să participi și ești înscris în tragerea la sorți.
Detalii Regulament Vezi câştigătorii

Cu Sissi poti castiga dimineti de printesa

Campania promotionala "Cu Sissi poti castiga dimineti de printesa" se desfasoara in perioada 01.05.2021-31.05.2021 in magazinele Trans Agape;

Premiile campaniei sunt:

  • 3x Esspresor automat Philips EP1224/00;
  • 5x Set de cafea din portelan  Mica Cera (2 cani + 2 farfurii)
Regulament

Aventura primaverii incepe cu Sissi!

Cumpara orice produs Sissi din magazinele Carrefour in valoare de minim 15 lei. Trimite sms la 3793 cu numele, prenumele, numarul bonului fiscal,  si mesajul "sissi" si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 4 premii ale campaniei. 

Premiile campaniei sunt:

  • 1x Scuter Piaggio;
  • 3x Trotineta electrica;
Regulament

Cu Sissi, TU ești prințesa!

Simte-te în pielea unei prințese! Creează-ți propriul portret regal folosind o fotografie la alegere și ai șansa să câștigi premii din apreciere pentru tine!

Detalii Regulament Vezi câştigătorii