Testimoniale

Va multumesc foarte mult pentru premiul oferit. Nu mi-a venit sa cred cand am fost anuntata ca am castigat! Aspiratorul este o bijuterie! Sunteti minunati, produsele Sissi, la fel! Va multumesc!

— Raileanu Lola,
Campania “Castiga timp sa apreciezi ce conteaza”

Multumesc mult pentru premiul acordat! Aspiratorul robot este fantastic! Atata bucurie ne-ati adus in casa, fetita mea este incantata cum un aspirator face singur curatenie! Citez : "Uite mami acum ai mai mult timp de joaca cu mine!" Va multumim tare!❤️

— Linca Mihaela Daniela,
Campania “Castiga timp sa apreciezi ce conteaza”

Draga Caroli si Draga Sissi,
va multumesc din inima de ajutorul ce imi va fi de nadejde-n casa, Extraterestrul, cum l-a botezat instant al meu sot, adica aspiratorul Roborock S5 Max🙂
Va multumesc si pentru promptitudine!Cred ca e premiul castigat ce a ajuns in cel mai scurt timp la mine,wow!Felicitari!
Cat despre aspirator, momentan nu ii pot face o recenzie... trebuie sa ma apuc de studiat manualul (si noi romanii, nu facem asta... eu una caut in manual doar cand se strica ceva), ca imi da impresia ca e mai inteligent ca noi!😂
Multumesc din nou!

— Simona Apopei,
Campania “Castiga timp sa apreciezi ce conteaza”

Un premiu cu adevarat inspirat oferit de Caroli prin brandul Sissi consumatorilor fideli, atat ca utilitate, dar si ca valoare.
Grija si devotamentul de care dau dovada pentru a face un produs de calitate se reflecta si asupra clientilor sai prin concursurile cu premii desfasurate in fiecare an.
Sunca cu un singur procent de grasime iti aduce cel putin un beneficiu si o grija in minus la curatenie cu aspiratorul robot Roborock, oferit ca premiu.
La cat mai multe campanii de genul!

— Paul Ciceu,
Campania “Castiga timp sa apreciezi ce conteaza”

Am primit premiul si vreau sa va transmit multumirile mele si ale sotiei
Suntem incantati de el si vom putea aloca timpul castigat altor activitati.
Ne plac produsele dumneavoastra, ele sunt nelipsite din mesele zilnice.
Sunteti cei mai tari.

— Talas Andrei,
Campania “Castiga timp sa apreciezi ce conteaza”